mandag, august 29, 2005

mandag i dag.... etter en fin helg

Nå er det mandag morgen, og Britt, Alvar og Gudrun har syklet til skole og jobb. Det har været en aktiv helg, med middag sammen med Ingborg og Sindre og ungene deres både på fredag og søndag. Gudrun og Karseten har funnet sine nye beste venner i Ragnhild og Ola. Ragnhild og Gudrun har tenkt at de skal bli tvillinger....... og bli likere og likere hverandre... noe som må betegnes som et under hvis det skulle skje. Karsten har fått en som han er større enn i Ola, Ola er bare 2 år og kan ikke snakke skikkelig enda, så det er godt og ikke være den minste hele tiden for han.
Lørdag, var vi ute med Matje, Miriam, Robert, Jelle, Mike og Maria Britt i frukthagen deres på landet. Eplene var ikke helt modne så vi må reise tilbake om noen uker og plukke noen kasser. Kjempe hyggelig, Gudrun fulgte de store jentene og plukker opp alt hun kan forstå, mens Alvar synes det er litt vanskelig med at det er bare jenter.
Søndag, startet med en Gudstjeneste som Karsten var litt for aktiv i, det er ikke så lett for pappa å både å være tekstleser og barnepasser på en gang. Gudrun var i sin første bursdag også på søndag. Klatrebursdag!!! jeg er litt usikker på hvor høyt hun kom, men det ble kanskje 2 meter. Det var kjempe fint for meg å bli kjent med pappaen til Julie som hadde bursdagen. han er nemlig komponist og bygger sine egne orkester med mekano.... se og hør litt på www.pierrebastien.com

Yngvar

1 kommentar:

Yngvar Larsen sa...

det er mulighet for alle å sende inn komentarer på det dere ser og leser....jeg ser noen skrivefeil, og det må dere venne dere til....håper dere kan og ønsker å sende hilsner til oss denne veien.
Yngvar